Politie houdt verdachte overval Bergse Dorpsstraat aan

woensdag 12 december 2012 18:18
politieheli-wen.jpg


Rotterdam – 
Een horecagelegenheid aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam was woensdagavond omstreeks zeven uur het slachtoffer van een overval. Drie jongemannen gingen de zaak bedreigde met geweld de eigenaar. De eigenaar raakte door het gebruikte geweld lichtgewond. De jongemannen deden een greep in de kassa en gingen er te voet vandoor met een onbekende buit.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Door dit onderzoek waarbij onder andere gebruik werd gemaakt van de politiehelikopter kon een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden worden. Het onderzoek naar de twee anderen verdachten loopt nog. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of bel met misdaad anoniem via M 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte overval Bergse Dorpsstraat aan
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 


Rotterdam – 
Een horecagelegenheid aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam was woensdagavond omstreeks zeven uur het slachtoffer van een overval. Drie jongemannen gingen de zaak bedreigde met geweld de eigenaar. De eigenaar raakte door het gebruikte geweld lichtgewond. De jongemannen deden een greep in de kassa en gingen er te voet vandoor met een onbekende buit.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Door dit onderzoek waarbij onder andere gebruik werd gemaakt van de politiehelikopter kon een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden worden. Het onderzoek naar de twee anderen verdachten loopt nog. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of bel met misdaad anoniem via M 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!