dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Schoorsteen brandje in woning Zoetermeer

- advertentie -


Zoetermeer – 
In een woning aan de Industrieweg in Zoetermeer heeft woensdag aan het eind van de middag korte tijd een brandje gewoed. Het brandje woedde in de schoorsteen van het huis. De brandweer ging met een hoogwerker richting het dak om de schoorsteen te ramoneuren oftewel vegen. Eenmaal boven kon de brandweer na het verwijderen van een gedeelte van de kap het brandje vegen.

Brandweerpersoneel die zich in de woning bevond ving de brandende resten op. De brandweer heeft nog even gecontroleerd of er geen doorslag was naar andere delen van het huis. Dit bleek echter niet het geval. Jaarlijks zijn er veel schoorsteenbranden, dit komt vaak doordat huiseigenaren hun schoorsteen niet laten vegen. De kans bestaat namelijk dat vogels een nestje in de schoorsteen hebben gemaakt. Deze vliegt dan bij warm stoken in de brand.

Foto’s : Wendy van Viegen (iPhone)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -