Kleine brand restaurant Asia Alexandrium

donderdag 13 december 2012 08:50


Rotterdam –
De brandweer kreeg donderdagmorgen omstreeks negen uur een automatisch melding van restaurant Asia in het Woonmall Alexandrium III aan de Watermanweg. Omdat er daadwerlijke brand zou woedden ging de brandweer met spoed ter plaatse. Eenmaal in de keuken betrof het een vlam in de pan. Een medewerker had deze inmiddels al geblust met eigen middelen.

De brandweer heeft nog wel een controle uitgevoerd. Onder andere het rookkanaal werd gecontroleerd. Echter bleek er geen sprake meer van verdere schade. De politie regelde verder de hulp voor de restaurant eigenaar.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand restaurant Asia Alexandrium
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
De brandweer kreeg donderdagmorgen omstreeks negen uur een automatisch melding van restaurant Asia in het Woonmall Alexandrium III aan de Watermanweg. Omdat er daadwerlijke brand zou woedden ging de brandweer met spoed ter plaatse. Eenmaal in de keuken betrof het een vlam in de pan. Een medewerker had deze inmiddels al geblust met eigen middelen.

De brandweer heeft nog wel een controle uitgevoerd. Onder andere het rookkanaal werd gecontroleerd. Echter bleek er geen sprake meer van verdere schade. De politie regelde verder de hulp voor de restaurant eigenaar.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!