Dode (28) bij schietpartij in Cafe Rotterdam-Delfshaven

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 28-jarige Rotterdammer is donderdagavond overleden als gevolg van een schietpartij in een Café in Rotterdam-Delfshaven. De schietpartij vond omstreeks zeven uur plaats in de horecagelegenheid aan de Willem Buytewechstraat. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden ondanks reanimatie de man niet meer redden. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Na de schietpartij is een politiehelikopter ingezet om de verdachte op te sporen. Deze werd echter niet meer aangetroffen. De politie startte een onderzoek naar de verdachte. Ten tijde van de schietpartij waren er een aantal gasten aanwezig. Zij zijn opgevangen door slachtofferhulp van de politie. En worden verhoord door medewerkers van de politie. 

Vrijdagmorgen meldde een 23-jarige Rotterdammer zichzelf op het politie bureau. De man is daarop aangehouden op verdenking van moord dan wel van doodslag. De politie is gestart met het verhoor van de man. De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...