zaterdag, februari 27, 2021

Dode (28) bij schietpartij in Cafe Rotterdam-Delfshaven

Rotterdam – Een 28-jarige Rotterdammer is donderdagavond overleden als gevolg van een schietpartij in een Café in Rotterdam-Delfshaven. De schietpartij vond omstreeks zeven uur plaats in de horecagelegenheid aan de Willem Buytewechstraat. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden ondanks reanimatie de man niet meer redden. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Na de schietpartij is een politiehelikopter ingezet om de verdachte op te sporen. Deze werd echter niet meer aangetroffen. De politie startte een onderzoek naar de verdachte. Ten tijde van de schietpartij waren er een aantal gasten aanwezig. Zij zijn opgevangen door slachtofferhulp van de politie. En worden verhoord door medewerkers van de politie. 

Vrijdagmorgen meldde een 23-jarige Rotterdammer zichzelf op het politie bureau. De man is daarop aangehouden op verdenking van moord dan wel van doodslag. De politie is gestart met het verhoor van de man. De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

 

Related Articles

Grote brand in Autogarage Gouderakstraat Rotterdam (video)

0
Rotterdam - Vrijdag 26 januari brak iets na 16:00 uur een grote brand uit in...

Snel optreden voorkomt erger bij brand in meterkast in woning Hazerswoude-Rijndijk

0
Hazerswoude-Rijndijk - Vrijdagmiddag 26 februari heeft er een woningbrand gewoed aan het Helene Swarthplantsoen. Er...

Brandweer uitgerukt vanwege achtergelaten scootmobiel op brug in Reeuwijk

0
Reeuwijk - Vrijdagmiddag 26 februari zijn hulpdiensten gealarmeerd vanwege een mogelijk persoon te water langs...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg