Rotterdammer (72) slaat over boord in Voorhaven

donderdag 13 december 2012 21:16

Rotterdam – Een 72-jarige man is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij overboord sloeg toen hij aan het werk was op zijn plezierjacht aan de Voorhaven. De man kwam vermoedelijk verstrikt in touwen vast te zitten toen hij met afdekzeil bezig was. De man verloor zijn evenwicht en sloeg overboord. Getuigen die het zagen gebeuren alarmeerden direct de hulpdiensten.

De hulpdiensten hebben de man uit het watergevist. Ambulancepersoneel heeft de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. Zijn toestand is op dit moment onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer (72) slaat over boord in Voorhaven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 72-jarige man is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij overboord sloeg toen hij aan het werk was op zijn plezierjacht aan de Voorhaven. De man kwam vermoedelijk verstrikt in touwen vast te zitten toen hij met afdekzeil bezig was. De man verloor zijn evenwicht en sloeg overboord. Getuigen die het zagen gebeuren alarmeerden direct de hulpdiensten.

De hulpdiensten hebben de man uit het watergevist. Ambulancepersoneel heeft de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. Zijn toestand is op dit moment onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!