Woningen ontruimd door gaslek Capelle

donderdag 13 december 2012 17:46


Capelle aan den IJssel –
Een flink gaslek op de Kerklaan heeft ervoor gezorgd dat een aantal bewoners hun huizen uit moest. Tijdens graafwerkzaamheden aan het riool werd een gasleiding geraakt. Een kraanmachinist aarzelde geen moment en zette zijn schep op de leiding om de lekkage af te knellen.

De brandweer die ter plaatse kwam hield een waterscherm achter de hand, ook werden er een aantal woningen ontruimd. De bewoners hiervan zijn opgevangen door de gemeente. Joulz had de lekkage rond half vijf onder controle. Een aantal woningen zit zonder gas. De verwachting is dat vanavond de storing is verholpen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd door gaslek Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Een flink gaslek op de Kerklaan heeft ervoor gezorgd dat een aantal bewoners hun huizen uit moest. Tijdens graafwerkzaamheden aan het riool werd een gasleiding geraakt. Een kraanmachinist aarzelde geen moment en zette zijn schep op de leiding om de lekkage af te knellen.

De brandweer die ter plaatse kwam hield een waterscherm achter de hand, ook werden er een aantal woningen ontruimd. De bewoners hiervan zijn opgevangen door de gemeente. Joulz had de lekkage rond half vijf onder controle. Een aantal woningen zit zonder gas. De verwachting is dat vanavond de storing is verholpen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!