Medewerker tankstation blust autobrand

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een medewerkster van tankstation de Total in Prins Alexander heeft vrijdagavond een fikse autobrand weten te voorkomen. Een automobiliste had vermoedelijk net getankt en wilde wegrijden bij het tankstation. Daar ontstond brand in motor van een Smart. Een medewerkster zag het en kwam direct met een viertal poederblussers naar buiten. Uit voorzorg werd de auto weggeduwd en naast het tankstation neergezet.

- Advertisement -

De brandweer die ter plaatse kwam heeft nog een klein beetje nageblust. Ook hebben zij de accu van de auto los geklikt om het stroomcircuit te sluiten. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. De brandweer heeft de poederresten nog even weggespoten aangezien deze stof slecht voor de gezondheid is. Een bergingsbedrijf zal de auto wegslepen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd