Pizzakoerier beroofd van kleingeld en pizza’s

vrijdag 14 december 2012 07:35

Rotterdam – Een 18-jarige pizzakoerier is in de nacht van donderdag op vrijdag op de Mathenesserweg in Rotterdam-West overvallen. Twee donkergetinte mannen in een trui bedreigden de jongenman met een steekwapen. De medewerker moest een aantal pizza’s afgeven en een onbekende geldbedrag. De overvallers sloegen daarna op de vlucht met de buit. De politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pizzakoerier beroofd van kleingeld en pizza’s
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 18-jarige pizzakoerier is in de nacht van donderdag op vrijdag op de Mathenesserweg in Rotterdam-West overvallen. Twee donkergetinte mannen in een trui bedreigden de jongenman met een steekwapen. De medewerker moest een aantal pizza’s afgeven en een onbekende geldbedrag. De overvallers sloegen daarna op de vlucht met de buit. De politie doet onderzoek.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!