Politie rolt hennepdrogerij op in woning Wiekslag Capelle

vrijdag 14 december 2012 20:23


Capelle aan den IJssel – 
De politie heeft in een woning aan de Wiekslag vrijdagavond een hennepdrogerij opgerold. De politie ging de woning binnen na een melding aldaar. In de woning troffen zijn henneptoppen aan die aan het drogen waren. In de woning hield de politie vier verdachten aan.

Inmiddels is men gestart met het opruimen van de hennep. Het is niet bekend of er illegaal stroom afgetapt is. Bij het onderzoekem van de verdachten en de woning werd tevens een vuurwapen in beslag genomen. De politie zal een verder onderzoek uitvoeren.

Foto is van wijkagent Lems Twitter : @PRRlems

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie rolt hennepdrogerij op in woning Wiekslag Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De politie heeft in een woning aan de Wiekslag vrijdagavond een hennepdrogerij opgerold. De politie ging de woning binnen na een melding aldaar. In de woning troffen zijn henneptoppen aan die aan het drogen waren. In de woning hield de politie vier verdachten aan.

Inmiddels is men gestart met het opruimen van de hennep. Het is niet bekend of er illegaal stroom afgetapt is. Bij het onderzoekem van de verdachten en de woning werd tevens een vuurwapen in beslag genomen. De politie zal een verder onderzoek uitvoeren.

Foto is van wijkagent Lems Twitter : @PRRlems

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!