Achtervolging eindigd met waarschuwingsschot in Bleiswijk

Date:

Deel bericht:


Bleiswijk – 
Een 30-jarige vrouw uit Zoetermeer heeft vanmorgen omstreeks half vijf een alcoholcontrole ontweken op de Korte Voorhout in Den Haag. De vrouw negeerde een stopteken en ging er als een speer vandoor. Een achtervolging volgde waarvoor ook een politiehelikopter werd ingezet. Omdat het kenteken van de auto een tenaamgestelde opgaf die vuurwapen gevaarlijk te boek stond werd er geen enkel risico genomen.

- Advertisement -

De bestuurster overtrad diverse verkeersregels waaronder het negeren van een rood stoplicht, de doorgetrokken streep en de maximumsnelheid. De vrouw reed via de Utrechtse Baan richting Zoetermeer over de A12. Bij afrit Bleiswijk Zoetermeer nam ze de afslag richting de N209 Nieuwe Hoefweg.De bestuurster besloot plotsing om de auto te 180 graden te draaien en reed op de politie af. Een politievoertuig reed haar wagen klem.

De vrouw werd uit de auto gehaald, een 17-jarige jongen wilde het op een lopen zetten maar na een waarschuwingsschot werd hij al snel in de kraag gevat. De vrouw wiegerde op het bureau om mee te doen met een blaastest. Haar zal de hoogst mogelijk boete worden opgelegd. Ook zal ze zich moeten verantwoorden voor de rechter. Haar rijbewijs is ingevorderd.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist zwaargewond na crash tegen pijlwagen A12 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op de A12 tegen een pijlwagen is gereden....

Bestelbus in brand Trompstraat Bleiswijk

Bleiswijk - Bewoners van de Karel Doormanlaan in Bleiswijk hebben zaterdagavond de brandweer gebeld vanwege een brandende bestelwagen...

Omstanders redden leven na automobilist die te water raakt Hoefweg N209 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is zondagmiddag met de auto van de weg geraakt en hierdoor in de sloot...

Gewonde en ravage bij ongeval op N209 in Bleiswijk

Bleiswijk - Vrijdagmiddag 25 augustus is een ravage ontstaan bij een ongeval op de Nieuwe Hoefweg (N209) in...