Autobrand blijkt vastgelopen remmen te zijn

zaterdag 15 december 2012 12:42


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagmiddag uit voor een mogelijk auto in de brand bij tankstation de BP aan de Capelseweg. Omdat het niet bekend was of er daadwerkelijk brand zou woedden en de auto bij een tankstation stond reed er ook een schuimblusvoertuig mee. Ter plaatse bleek het om vastgelopen remmen te gaan. Inmiddels waren deze al met schuim gekoeld.

De brandweer kon verder niet veel uitrichten en keerde weer terug naar de kazerne. De eigenaar heeft een een hulpdienst gebeld om zijn auto te transporteren.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Autobrand blijkt vastgelopen remmen te zijn
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagmiddag uit voor een mogelijk auto in de brand bij tankstation de BP aan de Capelseweg. Omdat het niet bekend was of er daadwerkelijk brand zou woedden en de auto bij een tankstation stond reed er ook een schuimblusvoertuig mee. Ter plaatse bleek het om vastgelopen remmen te gaan. Inmiddels waren deze al met schuim gekoeld.

De brandweer kon verder niet veel uitrichten en keerde weer terug naar de kazerne. De eigenaar heeft een een hulpdienst gebeld om zijn auto te transporteren.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!