Brandweer verricht meting op koolmonoxide

zaterdag 15 december 2012 18:40


Rijswijk 
– Vanmiddag werd de brandweer gevraagd om met spoed naar de Buizerdlaan te gaan om te meten op mogelijk koolmonoxide. Er werd door de brandweer een verhoogde hoeveelheid gemeten. Ongeveer 8 bewoners zijn door de twee gealarmeerde ambulance’s nagekeken; hiervan zijn drie personen naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de verhoogde hoeveelheid koolmonoxide kan gelegd worden bij een defecte geiser.

De bewoners werd geadviseerd om een tijdje de ramen open te houden. De brandweer kon na ongeveer vijfenveertig minuten retour naar de kazerne.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer verricht meting op koolmonoxide
Schrijver:

 

 


Rijswijk 
– Vanmiddag werd de brandweer gevraagd om met spoed naar de Buizerdlaan te gaan om te meten op mogelijk koolmonoxide. Er werd door de brandweer een verhoogde hoeveelheid gemeten. Ongeveer 8 bewoners zijn door de twee gealarmeerde ambulance’s nagekeken; hiervan zijn drie personen naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de verhoogde hoeveelheid koolmonoxide kan gelegd worden bij een defecte geiser.

De bewoners werd geadviseerd om een tijdje de ramen open te houden. De brandweer kon na ongeveer vijfenveertig minuten retour naar de kazerne.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!