dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Geen stoffelijk overschot aangetroffen in water Kanaalweg

- advertentie -


Rotterdam – 
Particulieren met een sonarboot hebben mogelijk de ontdekking gedaan van een stoffelijk overschot in het water aan de Kanaalweg. De particulieren waren op zoek naar de vermiste 57-jarige Petra Stork. Zij wordt sinds donderdag 6 december vermist. Vermoedelijk hadden zij het lichaam van haar gevonden. De politie kreeg te horen dat de particulieren vermoedelijk wat gezien hebben.

De vrouw was voor het laatst gezien op camerabeelden van de stadscamping aan de Kanaalweg. Duikers hebben toen het water nog afgezocht. Ook een sonarboot van de zeehavenpolitie heeft toen nog een ronde gedaan. Zij konden haar toen niet traceren in het water. Haar hond werd met het riempje nog om aangetroffen in het Vroesenpark.

De politie ging wederom op de locatie op zoek naar wat er precies is aangetroffen. Een woordvoerster meldde dat ze niet is gevonden.

Fotograaf : Wilbert Tintel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -