Geen stoffelijk overschot aangetroffen in water Kanaalweg

zaterdag 15 december 2012 15:18


Rotterdam – 
Particulieren met een sonarboot hebben mogelijk de ontdekking gedaan van een stoffelijk overschot in het water aan de Kanaalweg. De particulieren waren op zoek naar de vermiste 57-jarige Petra Stork. Zij wordt sinds donderdag 6 december vermist. Vermoedelijk hadden zij het lichaam van haar gevonden. De politie kreeg te horen dat de particulieren vermoedelijk wat gezien hebben.

De vrouw was voor het laatst gezien op camerabeelden van de stadscamping aan de Kanaalweg. Duikers hebben toen het water nog afgezocht. Ook een sonarboot van de zeehavenpolitie heeft toen nog een ronde gedaan. Zij konden haar toen niet traceren in het water. Haar hond werd met het riempje nog om aangetroffen in het Vroesenpark.

De politie ging wederom op de locatie op zoek naar wat er precies is aangetroffen. Een woordvoerster meldde dat ze niet is gevonden.

Fotograaf : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geen stoffelijk overschot aangetroffen in water Kanaalweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Particulieren met een sonarboot hebben mogelijk de ontdekking gedaan van een stoffelijk overschot in het water aan de Kanaalweg. De particulieren waren op zoek naar de vermiste 57-jarige Petra Stork. Zij wordt sinds donderdag 6 december vermist. Vermoedelijk hadden zij het lichaam van haar gevonden. De politie kreeg te horen dat de particulieren vermoedelijk wat gezien hebben.

De vrouw was voor het laatst gezien op camerabeelden van de stadscamping aan de Kanaalweg. Duikers hebben toen het water nog afgezocht. Ook een sonarboot van de zeehavenpolitie heeft toen nog een ronde gedaan. Zij konden haar toen niet traceren in het water. Haar hond werd met het riempje nog om aangetroffen in het Vroesenpark.

De politie ging wederom op de locatie op zoek naar wat er precies is aangetroffen. Een woordvoerster meldde dat ze niet is gevonden.

Fotograaf : Wilbert Tintel

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!