dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Vrachtwagen trekt tramleiding kapot

- advertentie -


Rotterdam – 
Een vrachtwagen heeft bij Centraal Station voor een flinke chaos gezorgd. De bestuurder had net gelost en wilde wegrijden, echter was hij vergeten om zijn kraan naar beneden te doen. De kraan pakte vervolgens een stuk tramleiding mee wat grote gevolgen had voor het tramverkeer.

De RET heeft vervolgens zelf de stroom van de leidingen gehaald. Dit zorgde ervoor dat er rondom centraal geen tramverkeer meer mogelijk was. In de middag was de storing weer verholpen en kon het tram verkeer worden hervat.

Foto’s : Remco Holst

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -