Vrachtwagen trekt tramleiding kapot

zaterdag 15 december 2012 14:53


Rotterdam – 
Een vrachtwagen heeft bij Centraal Station voor een flinke chaos gezorgd. De bestuurder had net gelost en wilde wegrijden, echter was hij vergeten om zijn kraan naar beneden te doen. De kraan pakte vervolgens een stuk tramleiding mee wat grote gevolgen had voor het tramverkeer.

De RET heeft vervolgens zelf de stroom van de leidingen gehaald. Dit zorgde ervoor dat er rondom centraal geen tramverkeer meer mogelijk was. In de middag was de storing weer verholpen en kon het tram verkeer worden hervat.

Foto’s : Remco Holst

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagen trekt tramleiding kapot
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een vrachtwagen heeft bij Centraal Station voor een flinke chaos gezorgd. De bestuurder had net gelost en wilde wegrijden, echter was hij vergeten om zijn kraan naar beneden te doen. De kraan pakte vervolgens een stuk tramleiding mee wat grote gevolgen had voor het tramverkeer.

De RET heeft vervolgens zelf de stroom van de leidingen gehaald. Dit zorgde ervoor dat er rondom centraal geen tramverkeer meer mogelijk was. In de middag was de storing weer verholpen en kon het tram verkeer worden hervat.

Foto’s : Remco Holst

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!