Dronken bestuurder verlaat plaats ongeval

zondag 16 december 2012 16:35


Capelle aan den IJssel – 
Een mogelijk beschonken bestuurder is zondagochtend omstreeks vier uur met zijn auto op zijn kant terecht gekomen. Het ongeval vond plaats op de Fascinatio Boulevard. Een ooggetuige zag dat de bestuurder in een andere auto was gestapt en wegreed.

De politie kon aan de hand van het de doorgegeven informatie de twee achterhalen. Zij werden beidden aangehouden en worden verdacht van het verlaten van een plaats ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto : Politie RR Oost : Je kunt hun werkzaamheden volgen op Twitter via @politieRRoost

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken bestuurder verlaat plaats ongeval
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
Een mogelijk beschonken bestuurder is zondagochtend omstreeks vier uur met zijn auto op zijn kant terecht gekomen. Het ongeval vond plaats op de Fascinatio Boulevard. Een ooggetuige zag dat de bestuurder in een andere auto was gestapt en wegreed.

De politie kon aan de hand van het de doorgegeven informatie de twee achterhalen. Zij werden beidden aangehouden en worden verdacht van het verlaten van een plaats ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto : Politie RR Oost : Je kunt hun werkzaamheden volgen op Twitter via @politieRRoost

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!