Vermist meisje bij vermoedelijke Loverboy aangetroffen

zondag 16 december 2012 16:41

Middelburg en Spijkenisse – Een meisje (16) uit Middelburg, dat sinds vanmiddag was verdwenen, is vannacht in Spijkenisse bij een vermoedelijke loverboy aangetroffen. De verdachte, een 20-jarige jongeman uit Spijkenisse is door de politie aangehouden.

De familie heeft in de loop van de dag de vermissing van het meisje bij de politie in Middelburg gemeld, waarna een zoektocht is gestart. Haar vermissing is door de politie via Twitter, www.politie.nlen www.vermistekinderen.nl bekendgemaakt. De politie kwam het meisje op het spoor onder andere door haar telefoongegevens te onderzoeken. Hieruit bleek dat ze vermoedelijk in Spijkenisse verbleef.

Na toestemming van de officier van justitie heeft de politie in Spijkenisse om 01.00 uur onderzoek in de woning van de verdachte verricht. Hier werd het meisje gevonden en de verdachte aangehouden. De politie onderzoekt of hier sprake is van loverboy-praktijken. De verdachte wordt voor verder onderzoek in de loop van zondag naar Middelburg overgebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vermist meisje bij vermoedelijke Loverboy aangetroffen
Schrijver:

 

 

Middelburg en Spijkenisse – Een meisje (16) uit Middelburg, dat sinds vanmiddag was verdwenen, is vannacht in Spijkenisse bij een vermoedelijke loverboy aangetroffen. De verdachte, een 20-jarige jongeman uit Spijkenisse is door de politie aangehouden.

De familie heeft in de loop van de dag de vermissing van het meisje bij de politie in Middelburg gemeld, waarna een zoektocht is gestart. Haar vermissing is door de politie via Twitter, www.politie.nlen www.vermistekinderen.nl bekendgemaakt. De politie kwam het meisje op het spoor onder andere door haar telefoongegevens te onderzoeken. Hieruit bleek dat ze vermoedelijk in Spijkenisse verbleef.

Na toestemming van de officier van justitie heeft de politie in Spijkenisse om 01.00 uur onderzoek in de woning van de verdachte verricht. Hier werd het meisje gevonden en de verdachte aangehouden. De politie onderzoekt of hier sprake is van loverboy-praktijken. De verdachte wordt voor verder onderzoek in de loop van zondag naar Middelburg overgebracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!