18-jarige jongen gewond na beroving

maandag 17 december 2012 08:44

Hoogvliet – Een 18-jarige jongen is zaterdag op zondag gewond geraakt bij een beroving. Het slachtoffer werd belaagd op zijn fiets door drie onbekende mannen. De mannen kwamen op de Heersdijk met een auto naast hem rijden waarop ze ineens stopten. De jongen werd van zijn fiets getrokken en een aantal malen geslagen. De jongen liep daarbij diverse verwondingen op en moest behandeld worden door ambulancepersoneel. De daders zijn met een onbekende buit ervandoor gegaan en gevlucht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

18-jarige jongen gewond na beroving
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Een 18-jarige jongen is zaterdag op zondag gewond geraakt bij een beroving. Het slachtoffer werd belaagd op zijn fiets door drie onbekende mannen. De mannen kwamen op de Heersdijk met een auto naast hem rijden waarop ze ineens stopten. De jongen werd van zijn fiets getrokken en een aantal malen geslagen. De jongen liep daarbij diverse verwondingen op en moest behandeld worden door ambulancepersoneel. De daders zijn met een onbekende buit ervandoor gegaan en gevlucht.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!