Arrestaties voor opblazen pinautomaat Vlietlaan

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – Maandagochtend zijn op het Generaal van der Heijdenplein een 16-jarige en een 17-jarige jongen, beiden uit Rotterdam aangehouden. Zij worden ervan verdacht eerder die ochtend een pinautomaat op de Vlietlaan te hebben opgeblazen.

- Advertisement -

Omstreeks 3.45 uur melden getuigen dat drie jongens een pinautomaat op de Vlietlaan in Kralingen opblazen. De politie komt direct ter plaatse en start een onderzoek. De pinautomaat blijkt geheel uit de gevel geblazen te zijn. De geldkluis is echter nog intact. De daders zijn zonder buit op de vlucht geslagen.

De Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in en diverse eenheden starten een zoekactie in de omgeving. Op het Generaal van der Heijdenplein zien zij twee jongens die aan het opgegeven signalement voldoen en zich verdacht gedragen. Zij zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Foto : Twitter PolitieRRoost

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...