woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Arrestaties voor opblazen pinautomaat Vlietlaan

- advertentie -


Rotterdam – Maandagochtend zijn op het Generaal van der Heijdenplein een 16-jarige en een 17-jarige jongen, beiden uit Rotterdam aangehouden. Zij worden ervan verdacht eerder die ochtend een pinautomaat op de Vlietlaan te hebben opgeblazen.

Omstreeks 3.45 uur melden getuigen dat drie jongens een pinautomaat op de Vlietlaan in Kralingen opblazen. De politie komt direct ter plaatse en start een onderzoek. De pinautomaat blijkt geheel uit de gevel geblazen te zijn. De geldkluis is echter nog intact. De daders zijn zonder buit op de vlucht geslagen.

De Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in en diverse eenheden starten een zoekactie in de omgeving. Op het Generaal van der Heijdenplein zien zij twee jongens die aan het opgegeven signalement voldoen en zich verdacht gedragen. Zij zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Foto : Twitter PolitieRRoost


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -