Omstanders grijpen laptopdief in Zoetermeer

maandag 17 december 2012 08:46

Zoetermeer – Omstanders hebben maandag een laptopdief in de kraag gegrepen op de Burgemeester van Leeuwenpassage. De verdachte had de laptop ontvreemd uit een elektronicawinkel zonder ervoor te betalen. De beveiliging zag dat de man rond 10 over 3 de winkel zonder te betalen verliet. Hij rende hard weg maar werd gehinderd door omstanders. Zij hebben de winkeldief geprobeerd tegen te houden. De beveiliging kon de man staande houden waarop ter plaatse gekomen agenten de man hebben aangehouden. Hij kon zich daarop niet legitimeren en is in verzekering gesteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstanders grijpen laptopdief in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Omstanders hebben maandag een laptopdief in de kraag gegrepen op de Burgemeester van Leeuwenpassage. De verdachte had de laptop ontvreemd uit een elektronicawinkel zonder ervoor te betalen. De beveiliging zag dat de man rond 10 over 3 de winkel zonder te betalen verliet. Hij rende hard weg maar werd gehinderd door omstanders. Zij hebben de winkeldief geprobeerd tegen te houden. De beveiliging kon de man staande houden waarop ter plaatse gekomen agenten de man hebben aangehouden. Hij kon zich daarop niet legitimeren en is in verzekering gesteld.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!