Politie houdt 64-jarige vrouw aan voor winkeldiefstal

maandag 17 december 2012 08:45

Zoetermeer – Een 64-jarige vrouw is zondag aangehouden voor een winkeldiefstal op de Westwaarts in Zoetermeer. De vrouw had artikelen verzameld ter waarde van ongeveer 47 euro bij een supermarkt. De vrouw was echter niet van plan om de artikelen af te rekenen. Personeel sprak de vrouw aan waarop ze haar een tweede kans wilde geven. De vrouw weigerde echter en probeerde weg te lopen. De inmiddels gealarmeerde politie hield de vrouw aan. Tegen haar is een proces-verbaal opgemaakt voor winkeldiefstal.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt 64-jarige vrouw aan voor winkeldiefstal
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een 64-jarige vrouw is zondag aangehouden voor een winkeldiefstal op de Westwaarts in Zoetermeer. De vrouw had artikelen verzameld ter waarde van ongeveer 47 euro bij een supermarkt. De vrouw was echter niet van plan om de artikelen af te rekenen. Personeel sprak de vrouw aan waarop ze haar een tweede kans wilde geven. De vrouw weigerde echter en probeerde weg te lopen. De inmiddels gealarmeerde politie hield de vrouw aan. Tegen haar is een proces-verbaal opgemaakt voor winkeldiefstal.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!