dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie houdt 64-jarige vrouw aan voor winkeldiefstal

- advertentie -

Zoetermeer – Een 64-jarige vrouw is zondag aangehouden voor een winkeldiefstal op de Westwaarts in Zoetermeer. De vrouw had artikelen verzameld ter waarde van ongeveer 47 euro bij een supermarkt. De vrouw was echter niet van plan om de artikelen af te rekenen. Personeel sprak de vrouw aan waarop ze haar een tweede kans wilde geven. De vrouw weigerde echter en probeerde weg te lopen. De inmiddels gealarmeerde politie hield de vrouw aan. Tegen haar is een proces-verbaal opgemaakt voor winkeldiefstal.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -