dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie zoekt getuigen van inbraak Golfclub Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een clubhuis van een Golfclub aan de Heuvelweg. Zondagavond ging het inbraakalarm af waar direct agenten op reageerden.  Bij controle bleek er inderdaad een inbraak te zijn gepleegd. De politie heeft nog in het pand gezocht maar niemand meer aangetroffen. Politiehonden hebben het terrein nog onderzocht en een politie helikopter heeft de omgeving nog afgezocht. Er werd in de nabije omgeving een tas aangetroffen. De inbreker(s) werd niet meer aangetroffen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -