Politie zoekt getuigen van inbraak Golfclub Zoetermeer

maandag 17 december 2012 08:44

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een clubhuis van een Golfclub aan de Heuvelweg. Zondagavond ging het inbraakalarm af waar direct agenten op reageerden.  Bij controle bleek er inderdaad een inbraak te zijn gepleegd. De politie heeft nog in het pand gezocht maar niemand meer aangetroffen. Politiehonden hebben het terrein nog onderzocht en een politie helikopter heeft de omgeving nog afgezocht. Er werd in de nabije omgeving een tas aangetroffen. De inbreker(s) werd niet meer aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen van inbraak Golfclub Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een clubhuis van een Golfclub aan de Heuvelweg. Zondagavond ging het inbraakalarm af waar direct agenten op reageerden.  Bij controle bleek er inderdaad een inbraak te zijn gepleegd. De politie heeft nog in het pand gezocht maar niemand meer aangetroffen. Politiehonden hebben het terrein nog onderzocht en een politie helikopter heeft de omgeving nog afgezocht. Er werd in de nabije omgeving een tas aangetroffen. De inbreker(s) werd niet meer aangetroffen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!