Van het talud in de sloot afrit Bleiswijk

Date:

Deel bericht:


Bleiswijk – 
Op de afrit Bleiswijk richting Den Haag zou omstreeks tien voor twaalf vanmiddag een ongeval plaats hebben gevonden waarbij personen in het voertuig bekneld zouden zitten. Het ongeval echter plaats op de oprit richting Den Haag en van een beknelling bleek geen sprake. 

- Advertisement -

Vanwege de regenval is de bocht de snelweg A12 op erg glad geworden; een automobilist had hier geen rekening mee gehouden, want hij vloog uit de bocht en daarna het talud af wat naast de oprit ligt. Toen bleek dat er van een beknelling geen sprake was, is de brandweer retour gegaan. Het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, doch niet vervoerd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd