woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Van het talud in de sloot afrit Bleiswijk

- advertentie -


Bleiswijk – 
Op de afrit Bleiswijk richting Den Haag zou omstreeks tien voor twaalf vanmiddag een ongeval plaats hebben gevonden waarbij personen in het voertuig bekneld zouden zitten. Het ongeval echter plaats op de oprit richting Den Haag en van een beknelling bleek geen sprake. 

Vanwege de regenval is de bocht de snelweg A12 op erg glad geworden; een automobilist had hier geen rekening mee gehouden, want hij vloog uit de bocht en daarna het talud af wat naast de oprit ligt. Toen bleek dat er van een beknelling geen sprake was, is de brandweer retour gegaan. Het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, doch niet vervoerd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -