Van het talud in de sloot afrit Bleiswijk

maandag 17 december 2012 13:03


Bleiswijk – 
Op de afrit Bleiswijk richting Den Haag zou omstreeks tien voor twaalf vanmiddag een ongeval plaats hebben gevonden waarbij personen in het voertuig bekneld zouden zitten. Het ongeval echter plaats op de oprit richting Den Haag en van een beknelling bleek geen sprake. 

Vanwege de regenval is de bocht de snelweg A12 op erg glad geworden; een automobilist had hier geen rekening mee gehouden, want hij vloog uit de bocht en daarna het talud af wat naast de oprit ligt. Toen bleek dat er van een beknelling geen sprake was, is de brandweer retour gegaan. Het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, doch niet vervoerd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Van het talud in de sloot afrit Bleiswijk
Schrijver:

 

 


Bleiswijk – 
Op de afrit Bleiswijk richting Den Haag zou omstreeks tien voor twaalf vanmiddag een ongeval plaats hebben gevonden waarbij personen in het voertuig bekneld zouden zitten. Het ongeval echter plaats op de oprit richting Den Haag en van een beknelling bleek geen sprake. 

Vanwege de regenval is de bocht de snelweg A12 op erg glad geworden; een automobilist had hier geen rekening mee gehouden, want hij vloog uit de bocht en daarna het talud af wat naast de oprit ligt. Toen bleek dat er van een beknelling geen sprake was, is de brandweer retour gegaan. Het eveneens gealarmeerde ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, doch niet vervoerd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!