Forse schades en gewonde bij ongeval A20

dinsdag 18 december 2012 11:24


Nieuwerkerk aan den IJssel –
Even na 12 uur vanmiddag rukten de hulpdiensten groot uit naar een ongeval op de A20. Onder andere de brandweer, ambulances en de traumahelikopter rukten uit naar het ongeval. Ter plaatse bleek er vooral veel blikschade te zijn. Bij het ongeval bleken drie personenauto’s een aanrijding gehad te hebben.

Door het ongeval werd de snelweg tussen Nieuwerkerk- en Capelle aan den IJssel afgesloten voor het verkeer. Éen slachtoffer werd door een ambulance met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis, een ander slachtoffer kon ter plaatse behandeld worden. Een bergingsbedrijf heeft alle voertuigen weggesleept.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Forse schades en gewonde bij ongeval A20
Schrijver:

 

 


Nieuwerkerk aan den IJssel –
Even na 12 uur vanmiddag rukten de hulpdiensten groot uit naar een ongeval op de A20. Onder andere de brandweer, ambulances en de traumahelikopter rukten uit naar het ongeval. Ter plaatse bleek er vooral veel blikschade te zijn. Bij het ongeval bleken drie personenauto’s een aanrijding gehad te hebben.

Door het ongeval werd de snelweg tussen Nieuwerkerk- en Capelle aan den IJssel afgesloten voor het verkeer. Éen slachtoffer werd door een ambulance met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis, een ander slachtoffer kon ter plaatse behandeld worden. Een bergingsbedrijf heeft alle voertuigen weggesleept.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!