woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Grote brand in T Doffertje haven Schevingen

- advertentie -


Den Haag –
In de haven van Scheveningen aan de Dr. Lelykade heeft in duivenwinkel ‘T Doffertje maandagavond een zeer grote brand gewoed. Omstreek negen uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in het pand. In het pand bevonden zich minstens 50 sierduiven en een kat. Een aantal duiven en een boot konden uit het pand gehaald worden. Door de felle brand ontstond er een fikse rookontwikkeling die tot in de wijde omtrek te zien was.

Boven het pand zaten een aantal woningen, één van de bewoners had de brand ontdekt en had de brandweer gealarmeerd. Alle andere bewoners konden op tijd hun woning verlaten. Wel is de schade aan de woningen aanzienlijk. De bewoners kunnen niet terug naar huis, er is sprake van teveel rook- en roetschade. De gemeente Den Haag heeft inmiddels noodopvang voor hen geregeld. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Verder vielen er bij de brand geen gewonden.

Foto’s : Dylan Tolhuisen (Tolhuisen Fotografie)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -