Grote brand in T Doffertje haven Schevingen

Date:

Deel bericht:


Den Haag –
In de haven van Scheveningen aan de Dr. Lelykade heeft in duivenwinkel ‘T Doffertje maandagavond een zeer grote brand gewoed. Omstreek negen uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in het pand. In het pand bevonden zich minstens 50 sierduiven en een kat. Een aantal duiven en een boot konden uit het pand gehaald worden. Door de felle brand ontstond er een fikse rookontwikkeling die tot in de wijde omtrek te zien was.

- Advertisement -

Boven het pand zaten een aantal woningen, één van de bewoners had de brand ontdekt en had de brandweer gealarmeerd. Alle andere bewoners konden op tijd hun woning verlaten. Wel is de schade aan de woningen aanzienlijk. De bewoners kunnen niet terug naar huis, er is sprake van teveel rook- en roetschade. De gemeente Den Haag heeft inmiddels noodopvang voor hen geregeld. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Verder vielen er bij de brand geen gewonden.

Foto’s : Dylan Tolhuisen (Tolhuisen Fotografie)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd