Kind komt vast te zitten met vinger

dinsdag 18 december 2012 15:33

Spijkenisse – Een kind is dinsdag met de schrik vrijgekomen nadat hij met zijn vinger vast kwam te zitten. Het slachtoffertje zat op een BSO aan de Kreek. De brandweer kwam er aan te pas om het slachtoffertje te bevrijden. Met allerlei gereedschappen kon de vinger van het slachtoffertje bevrijd worden.

Na medische hulp ter plaatse hoefde het kind niet naar het ziekenhuis. Het slachtoffertje kwam de schrik vrij.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind komt vast te zitten met vinger
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een kind is dinsdag met de schrik vrijgekomen nadat hij met zijn vinger vast kwam te zitten. Het slachtoffertje zat op een BSO aan de Kreek. De brandweer kwam er aan te pas om het slachtoffertje te bevrijden. Met allerlei gereedschappen kon de vinger van het slachtoffertje bevrijd worden.

Na medische hulp ter plaatse hoefde het kind niet naar het ziekenhuis. Het slachtoffertje kwam de schrik vrij.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!