Vrouw zwaargewond bij eenzijdig ongeval N210 Bergambacht

dinsdag 18 december 2012 11:32


Bergambacht – 
Een vrouw is rond het middaguur zwaargewond geraakt op de N210 in Bergambacht. Ze raakte een boom nadat ze van de weg was geraakt en belandde daarna in de sloot. De vrouw kon echter niet zelf uit het voertuig komen waarop een inmiddels ter plaatse gekomen agent in het water sprong en haar hoofd boven water hield.

De brandweer heeft vervolgens de vrouw uit het voertuig gehaald. Nadat zij uit het water was is ze door het MMT-personeel ter plaatse gestabiliseerd, hierna is ze met een spoedtransport afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Ook de toestand van de vrouw is niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond bij eenzijdig ongeval N210 Bergambacht
Schrijver:

 

 


Bergambacht – 
Een vrouw is rond het middaguur zwaargewond geraakt op de N210 in Bergambacht. Ze raakte een boom nadat ze van de weg was geraakt en belandde daarna in de sloot. De vrouw kon echter niet zelf uit het voertuig komen waarop een inmiddels ter plaatse gekomen agent in het water sprong en haar hoofd boven water hield.

De brandweer heeft vervolgens de vrouw uit het voertuig gehaald. Nadat zij uit het water was is ze door het MMT-personeel ter plaatse gestabiliseerd, hierna is ze met een spoedtransport afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Ook de toestand van de vrouw is niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!