Vrouw zwaargewond bij eenzijdig ongeval N210 Bergambacht

Date:

Deel bericht:


Bergambacht – 
Een vrouw is rond het middaguur zwaargewond geraakt op de N210 in Bergambacht. Ze raakte een boom nadat ze van de weg was geraakt en belandde daarna in de sloot. De vrouw kon echter niet zelf uit het voertuig komen waarop een inmiddels ter plaatse gekomen agent in het water sprong en haar hoofd boven water hield.

- Advertisement -

De brandweer heeft vervolgens de vrouw uit het voertuig gehaald. Nadat zij uit het water was is ze door het MMT-personeel ter plaatse gestabiliseerd, hierna is ze met een spoedtransport afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Ook de toestand van de vrouw is niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd