Meerdere slachtoffers na aanrijding Maaswijkweg Spijkenisse

woensdag 19 december 2012 19:10


Spijkenisse – 
Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising Maaswijkweg/Annie Romein Verschoorlaan zijn vanmiddag meerdere gewonden gevallen. Mogelijk reed de bestuurder van een Mercedes te hard en raakte op de kruising een voertuig wat een aantal meters verder tot stilstand is gekomen.

Naast de brandweer werden er meerdere ambulances en tevens het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. Het MMT is overigens niet ter plaatse gekomen. De brandweer heeft met behulp van het ambulancepersoneel meerdere slachtoffers uit hun benarde positie moeten bevrijden; na stabilisatie zijn de slachtoffers met spoed naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) heeft een onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere slachtoffers na aanrijding Maaswijkweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising Maaswijkweg/Annie Romein Verschoorlaan zijn vanmiddag meerdere gewonden gevallen. Mogelijk reed de bestuurder van een Mercedes te hard en raakte op de kruising een voertuig wat een aantal meters verder tot stilstand is gekomen.

Naast de brandweer werden er meerdere ambulances en tevens het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd. Het MMT is overigens niet ter plaatse gekomen. De brandweer heeft met behulp van het ambulancepersoneel meerdere slachtoffers uit hun benarde positie moeten bevrijden; na stabilisatie zijn de slachtoffers met spoed naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) heeft een onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!