woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie zoekt getuigen straatroof Groenezoompad Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het Groenezoompad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel reed maandag op zijn fiets omstreeks kwart voor 11 in de avond richting huis toen hij ter hoogte van de kassen door twee gemaskerde mannen op een scooter werd bedreigd met een mes. De twee eisen de telefoon van het slachtoffer en reden weg over de brug langs de begraafplaats en vervolgens het tunneltje bij Capelle aan den IJssel onderdoor. 

Van de twee mannen is het volgende signalement bekend :

Beide mannen waren ongeveer 20 jaar en hadden een normaal tot breed postuur. Ook waren ze allebei ongeveer 1.80m lang. De bestuurder droeg een zwarte jas met capuchon, en een donkere trainingsbroek met glimmende schoenen. De bijrijder droeg een zwarte Bubblecoat jas (heupmodel) met aan de achterzijde het opschrift Nickleson.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie. U kunt dit doen door meld misdaad anoniem te bellen of via 0900-8844.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -