Politie zoekt getuigen straatroof Groenezoompad Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het Groenezoompad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel reed maandag op zijn fiets omstreeks kwart voor 11 in de avond richting huis toen hij ter hoogte van de kassen door twee gemaskerde mannen op een scooter werd bedreigd met een mes. De twee eisen de telefoon van het slachtoffer en reden weg over de brug langs de begraafplaats en vervolgens het tunneltje bij Capelle aan den IJssel onderdoor. 

- Advertisement -

Van de twee mannen is het volgende signalement bekend :

Beide mannen waren ongeveer 20 jaar en hadden een normaal tot breed postuur. Ook waren ze allebei ongeveer 1.80m lang. De bestuurder droeg een zwarte jas met capuchon, en een donkere trainingsbroek met glimmende schoenen. De bijrijder droeg een zwarte Bubblecoat jas (heupmodel) met aan de achterzijde het opschrift Nickleson.

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie. U kunt dit doen door meld misdaad anoniem te bellen of via 0900-8844.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd