dinsdag, januari 26, 2021

Rotterdammer (26) vast voor poging doodslag agent

Rotterdam – Politiemensen hebben woensdagochtend een 26-jarige Rotterdammer aangehouden nadat rond negen uur was ingereden op een agent aan de Oranjeboomstraat. Zijn inderhaast kaalgeschoren hoofd hielp hem niet om uit de handen van de politie te blijven. De man werd door twee politiebikers gesommeerd een stopteken op te volgen omdat ze wisten dat de man geen rijbewijs had door eerdere incidenten. Één van de twee agenten sprak de man en de andere agent zette zijn fiets voor de auto van de man neer en wilde naar de passagierskant lopen. Op dat moment gaf de man gas waarop de agent opzij moest springen en de man vol over zijn fiets heen reed. 

Verschillende politie eenheden gingen op zoek naar de man. In de omgeving werd de auto aangetroffen en inbeslag genomen. Omstreeks half 11 werd de man nabij een woning in de Brautigamstraat aangehouden. De angten zagen dat de man in de tussentijd geprobeerd had om zich onherkenbaar te maken door zijn hoofd kaal te scheren. De man is overgebracht naar het politie en wordt daar vehoord voor poging tot doodslag op een politie-agent.

 

Related Articles

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg