Rotterdammer (26) vast voor poging doodslag agent

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politiemensen hebben woensdagochtend een 26-jarige Rotterdammer aangehouden nadat rond negen uur was ingereden op een agent aan de Oranjeboomstraat. Zijn inderhaast kaalgeschoren hoofd hielp hem niet om uit de handen van de politie te blijven. De man werd door twee politiebikers gesommeerd een stopteken op te volgen omdat ze wisten dat de man geen rijbewijs had door eerdere incidenten. Één van de twee agenten sprak de man en de andere agent zette zijn fiets voor de auto van de man neer en wilde naar de passagierskant lopen. Op dat moment gaf de man gas waarop de agent opzij moest springen en de man vol over zijn fiets heen reed. 

- Advertisement -

Verschillende politie eenheden gingen op zoek naar de man. In de omgeving werd de auto aangetroffen en inbeslag genomen. Omstreeks half 11 werd de man nabij een woning in de Brautigamstraat aangehouden. De angten zagen dat de man in de tussentijd geprobeerd had om zich onherkenbaar te maken door zijn hoofd kaal te scheren. De man is overgebracht naar het politie en wordt daar vehoord voor poging tot doodslag op een politie-agent.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt verdachten aan na melding schietpartij A20 Rotterdam

Rotterdam - Op de A20 ter hoogte van Rotterdam heeft in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk...

Brand in lading vuilniswagen Mathenesserplein Rotterdam

Vrijdagochtend 12 april rond 11.30 uur is er brand uitgebroken in de lading van een vuilniswagen op het...

Scooterrijder wordt geschept door automobiliste Zwartehondstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobiliste lette dinsdagmiddag 9 april even niet op terwijl ze de garage uitreed aan de...

ICI Paris XL tijdelijk ontruimd door brandlucht Lijnbaan Rotterdam

Rotterdam - Zondagmiddag 31 maart rond 16.20 uur is de ICI Paris XL korte tijd ontruimd geweest vanwege...