woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Rotterdammer (26) vast voor poging doodslag agent

- advertentie -

Rotterdam – Politiemensen hebben woensdagochtend een 26-jarige Rotterdammer aangehouden nadat rond negen uur was ingereden op een agent aan de Oranjeboomstraat. Zijn inderhaast kaalgeschoren hoofd hielp hem niet om uit de handen van de politie te blijven. De man werd door twee politiebikers gesommeerd een stopteken op te volgen omdat ze wisten dat de man geen rijbewijs had door eerdere incidenten. Één van de twee agenten sprak de man en de andere agent zette zijn fiets voor de auto van de man neer en wilde naar de passagierskant lopen. Op dat moment gaf de man gas waarop de agent opzij moest springen en de man vol over zijn fiets heen reed. 

Verschillende politie eenheden gingen op zoek naar de man. In de omgeving werd de auto aangetroffen en inbeslag genomen. Omstreeks half 11 werd de man nabij een woning in de Brautigamstraat aangehouden. De angten zagen dat de man in de tussentijd geprobeerd had om zich onherkenbaar te maken door zijn hoofd kaal te scheren. De man is overgebracht naar het politie en wordt daar vehoord voor poging tot doodslag op een politie-agent.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -