Jongen (17) zwaargewond na ongeval voor de brandweerkazerne IJsselmonde

donderdag 20 december 2012 19:32


Rotterdam –  
Een 17-jarige Rotterdammer is door een aanrijding op de Groene Tuin zwaargewond geraakt. Het slachtoffer wilde ter hoogte van de brandweerkazerne oversteken, waarna een naderende automobilist de jongen man over het hoofd heeft gezien. De jongeman werd hard geraakt en raakte zwaargewond. De automobilist schepte de jongen richting het Prinsenplein op het zebrapad.

Het slachtoffer moest ter plaatse behandeld worden door ambulance en traumapersoneel. Hierna is hij met spoed afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum. De bestuurder een 21-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De twee inzittenden zijn eveneens overgebracht voor een getuigenverklaring. De verkeersongevallen dienst heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Het verkeer ondervond hier weinig hinder van.

Foto’s : Remco Holst 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (17) zwaargewond na ongeval voor de brandweerkazerne IJsselmonde
Schrijver:

 

 


Rotterdam –  
Een 17-jarige Rotterdammer is door een aanrijding op de Groene Tuin zwaargewond geraakt. Het slachtoffer wilde ter hoogte van de brandweerkazerne oversteken, waarna een naderende automobilist de jongen man over het hoofd heeft gezien. De jongeman werd hard geraakt en raakte zwaargewond. De automobilist schepte de jongen richting het Prinsenplein op het zebrapad.

Het slachtoffer moest ter plaatse behandeld worden door ambulance en traumapersoneel. Hierna is hij met spoed afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum. De bestuurder een 21-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De twee inzittenden zijn eveneens overgebracht voor een getuigenverklaring. De verkeersongevallen dienst heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Het verkeer ondervond hier weinig hinder van.

Foto’s : Remco Holst 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!