Man (44) overlijdt na bedrijfsongeval in Botlek

Date:

Deel bericht:

Rotterdam Botlek – Een 44-jarige Deen is donderdagochtend om het leven gekomen bij een arbeidsongeval aan de Professor Gerbrandyweg in Rotterdam Botlek. De man werd bij werkzaamheden geraakt door een geknapte staalkabel. Bij een bedrijf aan de Professor Gerbrandyweg lag in een dock een werkeiland afgemeerd voor onderhoudswerkzaamheden. Het slachtoffer was bezig met reparatie van één van de hijspoten van het werkeiland. Om nog onduidelijke redenen knapte een strop met daaraan een staalkabel. De kabel sloeg tegen het lichaam van het slachtoffer die daarbij ernstig inwendig letsel opliep.

- Advertisement -

De man moest ter plekke worden gereanimeerd. Personeel van GGD, brandweer en de traumaheli assisteerden elkaar. Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie met een spoedtransport naar een ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij niet veel later.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd