Overval op kapsalon Mens Look Spijkenisse

donderdag 20 december 2012 22:20


Spijkenisse – 
Een Kapsalon aan het Noordeinde is donderdagavond slachtoffer geworden van een overval. Volgens de politie kwam een man rond kwart voor 7 de kapperswinkel binnen en bedreigde vier aanwezig klanten en de medewerker met een mes. Hij sommeerde de medewerker om geld af te staan, hierop sloeg hij met een onbekend geldbedrag op de vlucht.

De politie startte direct via social media zoals twitter en Burgernet een zoekactie naar de overvaller. In de loop van de avond werden drie verdachten aangehouden. Het is niet bekend of zij nog steeds verdachten zijn. Bij de overval raakte er niemand gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op kapsalon Mens Look Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Een Kapsalon aan het Noordeinde is donderdagavond slachtoffer geworden van een overval. Volgens de politie kwam een man rond kwart voor 7 de kapperswinkel binnen en bedreigde vier aanwezig klanten en de medewerker met een mes. Hij sommeerde de medewerker om geld af te staan, hierop sloeg hij met een onbekend geldbedrag op de vlucht.

De politie startte direct via social media zoals twitter en Burgernet een zoekactie naar de overvaller. In de loop van de avond werden drie verdachten aangehouden. Het is niet bekend of zij nog steeds verdachten zijn. Bij de overval raakte er niemand gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!