Overval op kapsalon Mens Look Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – 
Een Kapsalon aan het Noordeinde is donderdagavond slachtoffer geworden van een overval. Volgens de politie kwam een man rond kwart voor 7 de kapperswinkel binnen en bedreigde vier aanwezig klanten en de medewerker met een mes. Hij sommeerde de medewerker om geld af te staan, hierop sloeg hij met een onbekend geldbedrag op de vlucht.

- Advertisement -

De politie startte direct via social media zoals twitter en Burgernet een zoekactie naar de overvaller. In de loop van de avond werden drie verdachten aangehouden. Het is niet bekend of zij nog steeds verdachten zijn. Bij de overval raakte er niemand gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd