dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Overval op kapsalon Mens Look Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse – 
Een Kapsalon aan het Noordeinde is donderdagavond slachtoffer geworden van een overval. Volgens de politie kwam een man rond kwart voor 7 de kapperswinkel binnen en bedreigde vier aanwezig klanten en de medewerker met een mes. Hij sommeerde de medewerker om geld af te staan, hierop sloeg hij met een onbekend geldbedrag op de vlucht.

De politie startte direct via social media zoals twitter en Burgernet een zoekactie naar de overvaller. In de loop van de avond werden drie verdachten aangehouden. Het is niet bekend of zij nog steeds verdachten zijn. Bij de overval raakte er niemand gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -