dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie onderzoekt overval op zonnestudio aan de Hilledijk

- advertentie -

Rotterdam – Een zonnestudio aan de groene Hilledijk in Rotterdam is donderdagavond, om ongeveer 21.30 uur, overvallen door een man. In de zonnestudio was op dat moment een vrouwelijk personeelslid aanwezig. De overvaller bedreigde haar met een mes en verdween lopend met een onbekend geldbedrag. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in in de omgeving maar kon de dader nog niet aanhouden. De politie stelt een nader onderzoek in.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -