Politie onderzoekt overval op zonnestudio aan de Hilledijk

donderdag 20 december 2012 22:37

Rotterdam – Een zonnestudio aan de groene Hilledijk in Rotterdam is donderdagavond, om ongeveer 21.30 uur, overvallen door een man. In de zonnestudio was op dat moment een vrouwelijk personeelslid aanwezig. De overvaller bedreigde haar met een mes en verdween lopend met een onbekend geldbedrag. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in in de omgeving maar kon de dader nog niet aanhouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt overval op zonnestudio aan de Hilledijk
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een zonnestudio aan de groene Hilledijk in Rotterdam is donderdagavond, om ongeveer 21.30 uur, overvallen door een man. In de zonnestudio was op dat moment een vrouwelijk personeelslid aanwezig. De overvaller bedreigde haar met een mes en verdween lopend met een onbekend geldbedrag. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in in de omgeving maar kon de dader nog niet aanhouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!