Vrouw zwaargewond na ongeval op de Beukenlaan in Spijkenisse

donderdag 20 december 2012 16:44


Spijkenisse – 
Een vrouw is donderdag zwaargewond na een ongeval met de fiets. De vrouw reed op een rotonde aan de Beukenlaan die zij wilde oversteken maar werd geschept door een auto die haar geen voorrang gaf. Een toevallig passerende brandweermedewerker heeft ter plaatse eerste hulp uitgevoerd tot medisch personeel ter plaatse was. Omdat het letsel behoorlijk was, werd ook het MMT ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer werd op een wervelplank gestabiliseerd waarna zij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar verwondingen zijn niet bekend. De bestuurder is aangehouden voor verhoor. De verkeersongevallen dienst doet onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond na ongeval op de Beukenlaan in Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
Een vrouw is donderdag zwaargewond na een ongeval met de fiets. De vrouw reed op een rotonde aan de Beukenlaan die zij wilde oversteken maar werd geschept door een auto die haar geen voorrang gaf. Een toevallig passerende brandweermedewerker heeft ter plaatse eerste hulp uitgevoerd tot medisch personeel ter plaatse was. Omdat het letsel behoorlijk was, werd ook het MMT ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer werd op een wervelplank gestabiliseerd waarna zij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar verwondingen zijn niet bekend. De bestuurder is aangehouden voor verhoor. De verkeersongevallen dienst doet onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!