Vrouw zwaargewond na ongeval op de Beukenlaan in Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -


Spijkenisse – 
Een vrouw is donderdag zwaargewond na een ongeval met de fiets. De vrouw reed op een rotonde aan de Beukenlaan die zij wilde oversteken maar werd geschept door een auto die haar geen voorrang gaf. Een toevallig passerende brandweermedewerker heeft ter plaatse eerste hulp uitgevoerd tot medisch personeel ter plaatse was. Omdat het letsel behoorlijk was, werd ook het MMT ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer werd op een wervelplank gestabiliseerd waarna zij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar verwondingen zijn niet bekend. De bestuurder is aangehouden voor verhoor. De verkeersongevallen dienst doet onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd