Vuurwerkbom beschadigd doorgang flat Du Meelaan Zoetermeer

donderdag 20 december 2012 15:17


Zoetermeer – 
Tussen half elf en elf uur vanmorgen is er een vuurwerkbom ontploft in een doorgang van een flat aan de Du Meelaan. Buurtbewoners werden tussen eerder genoemde tijd opgeschrikt door een enorme knal, waarbij ook de ruiten en deuren van de woningen van de flat trilden.

De politie kwam ter plaatse en nam getuigenverklaringen af. Tevens  schakelden zij de brandweer in voor het veilig stellen van plafondplaten welke gevaarlijk los hingen in de doorgang. Toen dit verholpen was, is de brandweer retour gegaan. Buurtbewoners klagen al jaren over de situatie met de jongeren en de scholen die achter de flat liggen. De politie doet een onderzoek.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vuurwerkbom beschadigd doorgang flat Du Meelaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – 
Tussen half elf en elf uur vanmorgen is er een vuurwerkbom ontploft in een doorgang van een flat aan de Du Meelaan. Buurtbewoners werden tussen eerder genoemde tijd opgeschrikt door een enorme knal, waarbij ook de ruiten en deuren van de woningen van de flat trilden.

De politie kwam ter plaatse en nam getuigenverklaringen af. Tevens  schakelden zij de brandweer in voor het veilig stellen van plafondplaten welke gevaarlijk los hingen in de doorgang. Toen dit verholpen was, is de brandweer retour gegaan. Buurtbewoners klagen al jaren over de situatie met de jongeren en de scholen die achter de flat liggen. De politie doet een onderzoek.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!