Immitatiewapens en illegaal vuurwerk in woningen Maassluis

vrijdag 21 december 2012 15:32
politiewapen.jpg


Maassluis –
In een woning aan de Marelstraat werd donderdagavond een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit was de vondst nadat agenten twee 16-jarige jongens uit Maassluis hadden aangehouden voor het hebben en verhandelen van illegaal vuurwerk. De broers die het in bezit hadden kregen een verwijzing naar bureau HALT.  Tijdens het onderzoek vertelde de jongens dat ze het gekocht hadden van een plaatsgenoot die woonachtig is aan de Logger. Politieagenten gingen op onderzoek uit in de woning.

Tijdens het doorzoeken troffen zij vijf immitatiewapens aan. De 16-jarige jongen werd daarop direct aangehouden. Verder onderzoek wees uit dat de jongens het levensgevaarlijke vuurwerk telefonisch verkocht vanuit een kelderbox aan de Burgemeester Zaneveldstraat. In die box werd 18 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder nitraten, mortieren en cobra’s. Een eveneens 16-jarige jongen die bij de box hoorde werd ook aangehouden door de politie. 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Immitatiewapens en illegaal vuurwerk in woningen Maassluis
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 


Maassluis –
In een woning aan de Marelstraat werd donderdagavond een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit was de vondst nadat agenten twee 16-jarige jongens uit Maassluis hadden aangehouden voor het hebben en verhandelen van illegaal vuurwerk. De broers die het in bezit hadden kregen een verwijzing naar bureau HALT.  Tijdens het onderzoek vertelde de jongens dat ze het gekocht hadden van een plaatsgenoot die woonachtig is aan de Logger. Politieagenten gingen op onderzoek uit in de woning.

Tijdens het doorzoeken troffen zij vijf immitatiewapens aan. De 16-jarige jongen werd daarop direct aangehouden. Verder onderzoek wees uit dat de jongens het levensgevaarlijke vuurwerk telefonisch verkocht vanuit een kelderbox aan de Burgemeester Zaneveldstraat. In die box werd 18 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder nitraten, mortieren en cobra’s. Een eveneens 16-jarige jongen die bij de box hoorde werd ook aangehouden door de politie. 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!