Trein schampt vrachtwagen met gastank in Lisse

vrijdag 21 december 2012 17:05


Lisse – 
Een chauffeur van een tankwagen geladen met gas is vrijdagmorgen met de schrik vrijgekomen nadat een trein de cabine van zijn truck schampte. Vermoedelijk heeft de chauffeur de trein niet zien aankomen in de dichte mist. De chauffeur heeft nog geprobeerd om achteruit te rijden. De trein stopte een paar honderd meter verderop.

De gealarmeerde brandweer kon weer inrukken, gelukkig bleef het alleen bij materiele schade aan zowel de trein als de vrachtwagen. Als de trein de tank van de vrachtwagen had geschampt, hadden de gevolgen dramatisch geweest. Prorail gaat bekijken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Na een korte onderzoek mocht de trein weer verder met de passagiers naar het eerstvolgende station. Daarna zal deze voor onderhoud naar de remise gaan.

Foto’s : Marco Carels (112HM)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trein schampt vrachtwagen met gastank in Lisse
Schrijver:

 

 


Lisse – 
Een chauffeur van een tankwagen geladen met gas is vrijdagmorgen met de schrik vrijgekomen nadat een trein de cabine van zijn truck schampte. Vermoedelijk heeft de chauffeur de trein niet zien aankomen in de dichte mist. De chauffeur heeft nog geprobeerd om achteruit te rijden. De trein stopte een paar honderd meter verderop.

De gealarmeerde brandweer kon weer inrukken, gelukkig bleef het alleen bij materiele schade aan zowel de trein als de vrachtwagen. Als de trein de tank van de vrachtwagen had geschampt, hadden de gevolgen dramatisch geweest. Prorail gaat bekijken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Na een korte onderzoek mocht de trein weer verder met de passagiers naar het eerstvolgende station. Daarna zal deze voor onderhoud naar de remise gaan.

Foto’s : Marco Carels (112HM)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!