woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Bestuurder van lesmotor geschept door auto op de Duikerstraat

- advertentie -


Rotterdam – 
Een bestuurder van een lesmotor is zaterdagmiddag geschept op de kruising Duikerstraat met de Koningslaan. Door een nog onbekende oorzaak zag een automobilist de motorrijder die aan het lessen was over het hoofd en schepte de beste man. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Hij werd op een wervelplank vastgesnoerd om eventueel verder letsel van nek en rug te voorkomen.

Het slachtoffer is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis. De instructrice van de man heeft het slachtoffer ter plaatse eerste hulp gegeven, hierna heeft zij het ambulancepersoneel ondersteund. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet een onderzoek naar het ongeval. Wel is bekend dat er geregeld een groot aantal ongelukken gebeuren op dit kruising.

Foto’s : Jeffrey Jacobs


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -