Bestuurder van lesmotor geschept door auto op de Duikerstraat

zaterdag 22 december 2012 11:51


Rotterdam – 
Een bestuurder van een lesmotor is zaterdagmiddag geschept op de kruising Duikerstraat met de Koningslaan. Door een nog onbekende oorzaak zag een automobilist de motorrijder die aan het lessen was over het hoofd en schepte de beste man. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Hij werd op een wervelplank vastgesnoerd om eventueel verder letsel van nek en rug te voorkomen.

Het slachtoffer is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis. De instructrice van de man heeft het slachtoffer ter plaatse eerste hulp gegeven, hierna heeft zij het ambulancepersoneel ondersteund. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet een onderzoek naar het ongeval. Wel is bekend dat er geregeld een groot aantal ongelukken gebeuren op dit kruising.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder van lesmotor geschept door auto op de Duikerstraat
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een bestuurder van een lesmotor is zaterdagmiddag geschept op de kruising Duikerstraat met de Koningslaan. Door een nog onbekende oorzaak zag een automobilist de motorrijder die aan het lessen was over het hoofd en schepte de beste man. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Hij werd op een wervelplank vastgesnoerd om eventueel verder letsel van nek en rug te voorkomen.

Het slachtoffer is daarna afgevoerd naar het ziekenhuis. De instructrice van de man heeft het slachtoffer ter plaatse eerste hulp gegeven, hierna heeft zij het ambulancepersoneel ondersteund. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet een onderzoek naar het ongeval. Wel is bekend dat er geregeld een groot aantal ongelukken gebeuren op dit kruising.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!