Overvaller Ommoord loopt recht in armen van politie

zaterdag 22 december 2012 11:45
pol-motor-wilbert-01-12.jpg


Rotterdam – 
 Een 26-jarige man uit Capelle aan den IJssel is op zaterdagochtend 22 december in Rotterdam aangehouden. Rond 07.30 uur drong de man een supermarkt aan de Ommoordsweg binnen en bond onder bedreiging van een vuurwapen drie aanwezige personeelsleden vast. De politiemeldkamer kon rechtstreeks met de beveiligingscamera’s in de winkel meekijken en de overval op de voet volgen.

De politie zette direct omgeving van de supermarkt af, zodat de verdachte bij het verlaten van de supermarkt recht in de armen van agenten liep. De man kon probleemloos worden aangehouden. De personeelsleden waren hevig geschrokken, en waren ongedeerd. De verdachte is mee naar het politiebureau genomen. Zijn vuurwapen in beslaggenomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvaller Ommoord loopt recht in armen van politie
Schrijver:

 

pol-motor-wilbert-01-12.jpg 


Rotterdam – 
 Een 26-jarige man uit Capelle aan den IJssel is op zaterdagochtend 22 december in Rotterdam aangehouden. Rond 07.30 uur drong de man een supermarkt aan de Ommoordsweg binnen en bond onder bedreiging van een vuurwapen drie aanwezige personeelsleden vast. De politiemeldkamer kon rechtstreeks met de beveiligingscamera’s in de winkel meekijken en de overval op de voet volgen.

De politie zette direct omgeving van de supermarkt af, zodat de verdachte bij het verlaten van de supermarkt recht in de armen van agenten liep. De man kon probleemloos worden aangehouden. De personeelsleden waren hevig geschrokken, en waren ongedeerd. De verdachte is mee naar het politiebureau genomen. Zijn vuurwapen in beslaggenomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!