zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Jongen (16) beroofd van scooter

- advertentie -

Rotterdam – Op de Schielandstraat werd zondagavond een 16-jarige jongen uit Rotterdam beroofd van zijn scooter. Hierbij raakte hij niet gewond. Even na acht uur kwam een nog onbekende man in de steeg achter de Schielandstraat op het slachtoffer af. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn scooter afgeven. De verdachte was had al een helm op zijn hoofd en ging er na de roof direct vandoor. Onderzoek in de omgeving leverde niets meer op.

Vanwege het tijstip waarop de roof plaatsvond en de locatie, waren er weinig getuigen van het voorval. Heeft u toch iets opvallends gehoord of gezien in de omgeving van de Schielandstraat, of heeft u meer informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -