Losliggend bouwmateriaal levert gevaar op Albertistraat Rotterdam

zondag 23 december 2012 11:32


Rotterdam – 
Losliggend bouwmateriaal op een flat aan de Albertistraat heeft zondagmiddag een gevaar gevormd voor de omgeving. Mede door de wind is het één en ander aan bouwmaterialen en een railing los komen te liggen. Er was een dusdanig gevaar dat de brandweer met spoed te plaatse kwam om de materialen vast te leggen, of in ieder geval te zorgen dat het geen gevaar meer vormde. Toen dit gebeurd was, is de brandweer retour kazerne gegaan.

Foto’s : Joey Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Losliggend bouwmateriaal levert gevaar op Albertistraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Losliggend bouwmateriaal op een flat aan de Albertistraat heeft zondagmiddag een gevaar gevormd voor de omgeving. Mede door de wind is het één en ander aan bouwmaterialen en een railing los komen te liggen. Er was een dusdanig gevaar dat de brandweer met spoed te plaatse kwam om de materialen vast te leggen, of in ieder geval te zorgen dat het geen gevaar meer vormde. Toen dit gebeurd was, is de brandweer retour kazerne gegaan.

Foto’s : Joey Heijstek

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!