Aanrijding tussen scooter en personenauto Bovenlangs Zoetermeer

maandag 24 december 2012 17:55


Zoetermeer – 
Vanmiddag is omstreeks 14:50 uur een aanrijding gebeurd ophet Bovenlangs tussen een scooter en een personenauto. De exacte toedracht is onduidelijk, wel stond vast dat het slachtoffer, liggend tussen twee personenauto’s, medische hulp nodig had.

In afwachting van de ambulance heeft een politieagent het hoofd van het slachtoffer gefixeerd. Toen duidelijk was dat de man geen last had van zijn nek en/of rug, is hij lopend de ambulance ingegaan. Het slachtoffer heeft mogelijk wel beenletsel opgelopen. Zijn scooter is door afgevoerd naar het politiebureau.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen scooter en personenauto Bovenlangs Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – 
Vanmiddag is omstreeks 14:50 uur een aanrijding gebeurd ophet Bovenlangs tussen een scooter en een personenauto. De exacte toedracht is onduidelijk, wel stond vast dat het slachtoffer, liggend tussen twee personenauto’s, medische hulp nodig had.

In afwachting van de ambulance heeft een politieagent het hoofd van het slachtoffer gefixeerd. Toen duidelijk was dat de man geen last had van zijn nek en/of rug, is hij lopend de ambulance ingegaan. Het slachtoffer heeft mogelijk wel beenletsel opgelopen. Zijn scooter is door afgevoerd naar het politiebureau.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!