Aanrijding tussen scooter en personenauto Bovenlangs Zoetermeer

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer – 
Vanmiddag is omstreeks 14:50 uur een aanrijding gebeurd ophet Bovenlangs tussen een scooter en een personenauto. De exacte toedracht is onduidelijk, wel stond vast dat het slachtoffer, liggend tussen twee personenauto’s, medische hulp nodig had.

- Advertisement -

In afwachting van de ambulance heeft een politieagent het hoofd van het slachtoffer gefixeerd. Toen duidelijk was dat de man geen last had van zijn nek en/of rug, is hij lopend de ambulance ingegaan. Het slachtoffer heeft mogelijk wel beenletsel opgelopen. Zijn scooter is door afgevoerd naar het politiebureau.

Foto’s : Wilbert Tintel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd