Lichaam gevonden in kanaal Kanaalweg Rotterdam

maandag 24 december 2012 16:48


Rotterdam – 
Vanmiddag is in het water aan de Kanaalweg wederom een lichaam gevonden. De brandweer werd gealarmeerd voor een drenkeling, doch het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

Duikers van het arrestatieteam (AT) hebben het stoffelijk overschot op het droge gebracht; het lichaam werd daarna onderzocht en zal tevens de identiteit van het slachtoffer vastgesteld worden. In dit kanaal is 15 december jongstleden eveneens gezocht naar een lichaam. Toen zocht men naar de vermiste Petra Stork; of haar lichaam vandaag gevonden is, is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichaam gevonden in kanaal Kanaalweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Vanmiddag is in het water aan de Kanaalweg wederom een lichaam gevonden. De brandweer werd gealarmeerd voor een drenkeling, doch het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

Duikers van het arrestatieteam (AT) hebben het stoffelijk overschot op het droge gebracht; het lichaam werd daarna onderzocht en zal tevens de identiteit van het slachtoffer vastgesteld worden. In dit kanaal is 15 december jongstleden eveneens gezocht naar een lichaam. Toen zocht men naar de vermiste Petra Stork; of haar lichaam vandaag gevonden is, is niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!