Man (23) verliest vingers door vuurwerk

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een 23-jarige Rotterdammer is zondagavond zwaargewond geraakt door een ongeval met vuurwerk op de Dordtselaan. De politie kreeg even rond vier uur de melding dat er iemand door vuurwerk zijn hand zou hebben afgeblazen. Ter plaatse konden ze niemand meer vinden en gingen op onderzoek uit in het ziekenhuis. De man was door een omstander snel naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Artsen stelden alles in het werk om zoveel mogelijk weer in orde te maken. De man moet het in ieder geval zonder pink doen, of het aanhechten van de ringvinger is gelukt is niet te zeggen. Ook heeft het slachtoffer brandwonden op zijn buik. De man verklaarde het vuurwerk te hebben opgepakt en aangestoken te hebben, direct ontplofte het.

De politie vind dit jaar steeds zwaarder illegaal vuurwerk. Zij roepen dan ook om verdachte situaties direct te meldden om ongelukken te voorkomen. Ieder jaar wordt er namelijk ook zeer veel schade aangericht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...