dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Flinke groep overvalt chinees in Vlaardingen

- advertentie -


Vlaardingen – 
Een grote groep van vier of vijf mannen heeft op 1e kerstdag een chinees aan de Van Baerlestraat overvallen. Ze kwamen met geweld op de eigenaar af die met de dagopbrengst voor de deur stond. Hij viel daarbij op de grond maar raakte voor zover bekend niet gewond. De mannen namen zijn tas met de inhoud weg.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de mannen. Er werd daarbij ook gebruik gemaakt van de politiehelikopter. De politie heeft echter geen arrestaties kunnen verrichten. De politie heeft de man opgevangen en doet onderzoek naar de daders.

Foto’s : Dylan Tolhuisen 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -