Schuur uitgebrand aan de Noord in Krimpen a/d Lek

Date:

Share post:

- Advertisement -


Krimpen aan de Lek –
Een vrijstaande schuur aan de Noord is Tweede Kerstdag omstreeks vijf uur in de middag compleet uitgebrand. De brandweer kwam ter plaatse en trof daar de schuur al compleet in vlammen aan. De brandweer zorgde ervoor dat de brand beperkt bleef tot de schuur op het terrein. 

Om de brand te kunnen blussen met voldoende water aan de achterlant werd er gebruikt gemaakt van een speciale pomp om de brandweerlieden van voldoende water te voorzien.. Vanwege de brand trokken rookwolken de omgeving in wat een onaangename geur met zich meebracht. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd