Schuur uitgebrand aan de Noord in Krimpen a/d Lek

woensdag 26 december 2012 17:58


Krimpen aan de Lek –
Een vrijstaande schuur aan de Noord is Tweede Kerstdag omstreeks vijf uur in de middag compleet uitgebrand. De brandweer kwam ter plaatse en trof daar de schuur al compleet in vlammen aan. De brandweer zorgde ervoor dat de brand beperkt bleef tot de schuur op het terrein. 

Om de brand te kunnen blussen met voldoende water aan de achterlant werd er gebruikt gemaakt van een speciale pomp om de brandweerlieden van voldoende water te voorzien.. Vanwege de brand trokken rookwolken de omgeving in wat een onaangename geur met zich meebracht. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schuur uitgebrand aan de Noord in Krimpen a/d Lek
Schrijver:

 

 


Krimpen aan de Lek –
Een vrijstaande schuur aan de Noord is Tweede Kerstdag omstreeks vijf uur in de middag compleet uitgebrand. De brandweer kwam ter plaatse en trof daar de schuur al compleet in vlammen aan. De brandweer zorgde ervoor dat de brand beperkt bleef tot de schuur op het terrein. 

Om de brand te kunnen blussen met voldoende water aan de achterlant werd er gebruikt gemaakt van een speciale pomp om de brandweerlieden van voldoende water te voorzien.. Vanwege de brand trokken rookwolken de omgeving in wat een onaangename geur met zich meebracht. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!