Gewonde bij brand in flat Tagoreplaats Ommoord

woensdag 26 december 2012 04:56


Rotterdam – 
Bij een brand in een flatwoning aan de Tagoreplaats in de wijk Rotterdam-Ommoord is in de nacht van dinsdag op woensdag één gewonde gevallen. De brandweer redde de man vanaf zijn balkon. De politie had in de woning al heel veel rook gezien waarop de brandweer met veel materieel ter plaatse kwam. Bij het blussen van de brand werden er een aantal omliggende woningen ontruimd door de hevige rook die vrij kwam nadat de ramen waren ingeslagen. Daarna kon de brandweer zich toegang verschaffen tot de woning.

De brandweer wist de brand uiteindelijk snel te blussen. Nadat de rook een beetje weg was heeft ambulancepersoneel één man opgehaald die mogelijk rook had geinhaleerd. Hij werd voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft na het blussen van de brand de woning geventileerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De bewoners zullen weer terug keren naar hun woningen als de brandweer heeft geblust.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij brand in flat Tagoreplaats Ommoord
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Bij een brand in een flatwoning aan de Tagoreplaats in de wijk Rotterdam-Ommoord is in de nacht van dinsdag op woensdag één gewonde gevallen. De brandweer redde de man vanaf zijn balkon. De politie had in de woning al heel veel rook gezien waarop de brandweer met veel materieel ter plaatse kwam. Bij het blussen van de brand werden er een aantal omliggende woningen ontruimd door de hevige rook die vrij kwam nadat de ramen waren ingeslagen. Daarna kon de brandweer zich toegang verschaffen tot de woning.

De brandweer wist de brand uiteindelijk snel te blussen. Nadat de rook een beetje weg was heeft ambulancepersoneel één man opgehaald die mogelijk rook had geinhaleerd. Hij werd voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft na het blussen van de brand de woning geventileerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De bewoners zullen weer terug keren naar hun woningen als de brandweer heeft geblust.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!