Man in voet geschoten bij nachtclub Waterfront

woensdag 26 december 2012 02:30
07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam – 
Een 20-jarige man is aan zijn voet gewond geraakt na aanleiding van een schietpartij aan de Boompjeskade bij nachtclub Waterfront. De man was in eerste instantie doorgelopen maar belde later toch de politie dat hij in zijn voet was geschoten. Nadat de politie ter plaatse kwam was de schutter uiteraard al gevlogen en konden alleen de man helpen.

De politie stelde ter plaatse een onderzoek in op zoek naar hulzen of sporen. De man is voor behandeling van zijn voet naar een ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend wat de aanleiding voor de schietpartij is geweest.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man in voet geschoten bij nachtclub Waterfront
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Rotterdam – 
Een 20-jarige man is aan zijn voet gewond geraakt na aanleiding van een schietpartij aan de Boompjeskade bij nachtclub Waterfront. De man was in eerste instantie doorgelopen maar belde later toch de politie dat hij in zijn voet was geschoten. Nadat de politie ter plaatse kwam was de schutter uiteraard al gevlogen en konden alleen de man helpen.

De politie stelde ter plaatse een onderzoek in op zoek naar hulzen of sporen. De man is voor behandeling van zijn voet naar een ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend wat de aanleiding voor de schietpartij is geweest.

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!