Felle brand in parkeergarage Parkhof Maassluis (video)

woensdag 26 december 2012 03:36


Maassluis –
In de parkeergarage van appartementencomplex Parkhof aan de Schubertlaan heeft een flinke brand gewoed in vijf personenauto’s. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was er al sprake van een hevige rookontwikkeling. Voor zover bekend hoefden er echter geen woningen te worden ontruimd. De parkeergarage was gelegen onder het wooncomplex. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle.

Wel is er sprake van grote schade in de garage. Ook het elektriciteitsnetwerk is beschadigd door de brand. Het is alleen niet bekend of er ook woningen zonder stroom zijn komen te zitten. De burgemeester Koos Karssen liet zichzelf ter plaatse persoonlijk informeren over de laatste stand van zaken. Bij de brand vielen er geen gewonden. De brandweer heeft nog metingen verricht in de woning om te kijken of alles veilig was.

Foto’s : Patrick Kamper-Hazewindus Video : Dylan Tolhhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in parkeergarage Parkhof Maassluis (video)
Schrijver:

 

 


Maassluis –
In de parkeergarage van appartementencomplex Parkhof aan de Schubertlaan heeft een flinke brand gewoed in vijf personenauto’s. Bij het ter plaatse komen van de brandweer was er al sprake van een hevige rookontwikkeling. Voor zover bekend hoefden er echter geen woningen te worden ontruimd. De parkeergarage was gelegen onder het wooncomplex. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle.

Wel is er sprake van grote schade in de garage. Ook het elektriciteitsnetwerk is beschadigd door de brand. Het is alleen niet bekend of er ook woningen zonder stroom zijn komen te zitten. De burgemeester Koos Karssen liet zichzelf ter plaatse persoonlijk informeren over de laatste stand van zaken. Bij de brand vielen er geen gewonden. De brandweer heeft nog metingen verricht in de woning om te kijken of alles veilig was.

Foto’s : Patrick Kamper-Hazewindus Video : Dylan Tolhhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!