Aanrijding tussen goederentrein en tankwagen Butaanweg

donderdag 27 december 2012 22:15


Pernis –
Donderdagavond heeft er op de Butaanweg een aanrijding tussen een goederentrein en een tankwagen plaatsgevonden. De hulpdiensten kwamen met veel voertuigen ter plaatse. De rangeerder van één van de treinen is gewond geraakt.

Nadat hij gestabiliseerd was, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de tankwagen is niet gewond geraakt. De tankwagen was geladen met ethanol; deze is aan de voorkant beschadigd geraakt. De snelweg A4 ondervond hinder van het ongeval doordat één van de tunnelbuizen werd afgesloten. De vastgelopen vrachtwagens werden via de afgesloten snelweg de weg op geleid om hun weg te vervolgen. Een berger is ter plaatse om de tankwagen naar een andere locatie te vervoeren. De Politie en Prorail doen onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen goederentrein en tankwagen Butaanweg
Schrijver:

 

 


Pernis –
Donderdagavond heeft er op de Butaanweg een aanrijding tussen een goederentrein en een tankwagen plaatsgevonden. De hulpdiensten kwamen met veel voertuigen ter plaatse. De rangeerder van één van de treinen is gewond geraakt.

Nadat hij gestabiliseerd was, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de tankwagen is niet gewond geraakt. De tankwagen was geladen met ethanol; deze is aan de voorkant beschadigd geraakt. De snelweg A4 ondervond hinder van het ongeval doordat één van de tunnelbuizen werd afgesloten. De vastgelopen vrachtwagens werden via de afgesloten snelweg de weg op geleid om hun weg te vervolgen. Een berger is ter plaatse om de tankwagen naar een andere locatie te vervoeren. De Politie en Prorail doen onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!